Nem volt még annyi síző a sugásfürdői sípályán, mint a mostani téli szezonban: csak januárban annyian vették igénybe a pályákat, mint a 2018-as év első két hónapjában. 

 

Januárban rekordot döntött a sugásfürdői sípályákat igénybe vévők száma. Az üdülőtelep két sípályáján összesen 9500 jegyet adtak el. A múlt szezonhoz képest rekord számú a növekedés, ugyanis tavaly januárban és februárban összesen adtak el ennyi jegyet. Ezen a télen Sugásfürdőn összesen 17200 jegyet vásároltak a felvonókra – számolt be a téli szezonra vonatkozó statisztikai adatokról a sugásfürdői sípályákat és a sepsiszentgyörgyi korcsolyapályákat üzemeltető cég, a Sepsi ReKreatív.

Jelenleg csak a kis sípálya nyitott, ez az időjárás függvényében február végéig lesz nyitva.

A sepsiszentgyörgyi korcsolyapályák látogatottságára vonatkozó statisztikák vándorlást mutatnak a központi korcsolyapályáról a Sepsi Aréna szomszédságában lévő sátorfedeles műjégpályára. A korcsolyapályákon összesen eladott jegyek száma hasonló a tavalyi szezonban eladottakhoz, ebben az évben azonban az arányok változtak: a tavalyhoz képest a Sepsi Aréna szomszédságában lévő sátorfedeles műjégpályát idén többen látogatták.

A központi korcsolyapályán az elmúlt két hónapban 2200 felnőtt és 5700 gyermek jegy kelt el, az aréna melletti fedett műjégpályán pedig 3550 felnőtt és 3600 gyermek jegyet váltottak.

Az időjárás függvényében a központi korcsolyapálya február végéig, március elejéig vehető igénybe, a Sepsi Aréna melletti fedett korcsolyapálya pedig április végéig.

Cikk megosztása