Mától látogatható a sepsiszentgyörgyi strand, naponta 10-20 óra között várja a csobbanni és hűsölni vágyókat. A belépőjegy ára a tavalyi szezonhoz képest nem változott, a nagycsaládosok pedig itt is igénybe vehetik az önkormányzat által biztosított kedvezményt.

A Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett létesítményben olimpiai méretű úszómedence, 40 cm mély gyermekmedence, ötméteres csúszdát fogadó medence, tanulómedence, valamint sodrófolyosóval, nyaki masszírozókkal ellátott „élménymedence” várja a nyári hőségben az érdeklődőket. Korszerűsítés nem történt a szezonnyitás előtt, de ahol kellett, a szükséges javításokat elvégezték – mondta el a Háromszék napilapnak Bodor Loránd igazgató. Megjegyezte, a büfé is működik majd, és amennyiben jóváhagyást kapnak rá, a kínálat bővül, a strandolóknak pizzát is kínálnak. A kedvezőtlen időjárás miatt tavaly júniusban és júliusban kevés vendégük volt, ám augusztusban hétvégéken 2000–2200 látogatót is fogadtak naponta – mutatott rá.

A működtető honlapján közöltek szerint az egész napos, teljes árú belépőért 20 lejt kell fizetni, a 16 óra után érvényes délutáni jegy ára 15 lej, és kedvezményes – 8 lejes – belépővel látogathatják a strandot a gyermekek (18 év alattiak), a nyugdíjasok (60 év fölött) és a fogyatékosok. Fontos tudnivaló: a gyermekek szülő vagy nagykorú kísérő felügyelete mellett használhatják a medencéket, tíz éven aluli gyermek csak szülő vagy nagykorú írásos jóváhagyása alapján csúszdázhat.

Borítókép: Vargyasi Levente
Cikk megosztása