Izgalmas és egyedülálló eseménnyel indítja a 2019-es évet a Kónya Ádám Művelődési Ház: január 23-án 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében olyan produkcióra kerül sor, amely egyaránt szól a fesztiválzenét kedvelő fiataloknak és a szimfonikus hangzást előnyben részesítő idősebb korosztálynak is.

Erdélyben először, Sepsiszentgyörgyön fergeteges hangverseny keretében lép közösen színpadra a Margaret Island és a Heureka Pop Orchestra, akik együtt adják elő az alternatív-pop együttes áthangszerelt dalait.

A népszerű magyarországi zenekar dalaiban akusztikus és folk-popos hangzásvilágot elegyít népzenei elemekkel. A csapat a könnyed, pozitív és őszinte üzenetekkel teli zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert. Eső című daluk 2016-os megjelenését követően az együttes hamar állandó színfoltjává vált a magyarországi és határontúli kluboknak, fesztiváloknak és rádiós toplistáknak. Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője azt vallja, hogy sikerük titka az élet igazságaiban, fájdalmaiban és örömeiben rejlik.

A Heureka Pop Orchestrával közös szimfonikus koncertjük során a korábbi, ismert dalokból és a legfrissebb, szeptemberben megjelent szerzeményekből kaphatunk egyedi, elgondolkodtató válogatást.

A hangversenyre a jegyek a Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám) kaphatók. A kedvezményes jegyek diákok és nyugdíjasok számára 25 lejbe, a teljes árú jegy pedig 50 lejbe kerül.

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Cikk megosztása